Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Hărţuire sexuală: Poliţia din New York îl anchetează pe magnatul rap-ului și hip-hop-ului Russell Simmons


Poliția din New York investighează acuzațiile de viol și de agresiune sexuală aduse magnatului american al rap-ului și hip-hop-ului Russell Simmons, denunțat public în ultimele săptămâni de mai multe femei, a declarat joi un purtător de cuvânt pentru AFP.
Potrivit acestuia din urmă, anchetatorii investighează în prezent elemente care au fost aduse la cunoștința poliției din New York, confirmând informații relatate de Los Angeles Times. Miercuri, New York Times a publicat mărturia a trei femei care susțin că au fost violate de această personalitate importantă a industriei muzicale, care contribuit prin casa sa de discuri Def Jam Recordings la succesul hip-hop-ului.
Producătorul a negat aceste acuzații, la fel cum a respins și primele acuzații formulate împotriva sa. Cu câteva săptămâni în urmă, Jenny Lumet, fiica regizorului Sidney Lumet, a susținut că Russell Simmons a violat-o în 1991, iar fostul model Claussen Khalighi a mărturisit că mogulul a agresat-o sexual în același an. Deși pretinde că este nevinovat, omul de afaceri de 60 de ani a demisionat la sfârșitul lunii noiembrie din toate funcțiile deținute în companiile sale.
Alături de producătorul Rick Rubin, Russell Simmons a creat casa de discuri Def Jam la mijlocul anilor ’80 și a popularizat rap-ul, semnând contracte cu artiști precum precum Beastie Boys, LL Cool J și Public Enemy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?