Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Claudia Prisecaru, vicecampioană europeană de cros cu echipa de senioare a României!


Atleta Claudia Prisecaru, de la CSM Focșani 2007, antrenată de profesorul Cristian Orza, a câștigat cu echipa de senioare a României titlul de vicecampioană europeană și medalia de argint la Campionatul European de Cros care a avut loc ieri la Samorin, în Slovacia.
Claudia Prisecaru, cea mai tânără componentă a echipei României, a terminat junioratul în 2016, iar în vară s-a clasat pe locul al patrulea în proba de 3000 metri obstacole a Campionatului European de tineret.   
În acesta an, pe care îl încheie cu o mare performanță, Claudia a câștigat medalia de argint a Campionatului Balcanic de cros cu echipa de tineret a României, titlul de campionă națională de tineret la 3000 metri obstacole și este vicecampioana României la 3000 metri și 1500 metri tineret în sală și vicecampioană națională la 3000 metri obstacole senioare.
Claudia a alergat la Samorin, în premieră într-o competiție oficială, pe distanța de peste 8000 de metri cât măsoară cursa de cros pentru senioare!   
România s-a clasat a doua la Campionatul European de cros, după formația Marii Britanii și înaintea echipei Turciei.
Pentru România au alergat Roxana Bîrcă, Ancuța Bobocel, Cristina Simion, Andreea Pîșcu, Claudia Prisecaru și Paula Todoran.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?