Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Bărbat arestat după ce a încercat să violeze o minoră


Un bărbat a fost arestat preventiv de magistrații de la Judecătoria Focșani, fiind acuzat de tentativă la viol. Propunerea de arestare a fost făcută joi, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, iar magistrații au admis-o și au dispus arestarea lui Nelu N. pentru o perioadă de 30 de zile.
    Soluția a fost dată joi seara, iar bărbatul arestat a avut la dispoziție 48 de ore să o contestate. „(…) admite ca intemeiată propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani, împotriva inculpatului N(…) Nelu, și pe cale de consecință dispune arestarea preventivă a acestuia pe o durată de 30 de zile începând cu data de 07-12-2017, ora 20.30, până la data de 05-01-2018, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. Onorariul apărătorului din oficiu (…), în cuantum de 130 lei va fi avansat acestuia din fondurile Ministerului Justiției. Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la pronunțare. Pronunțată în camera de consiliu, azi, 07.12.2017”, se arată în hotărârea instanței.
    Potrivit unor surse, fapta ar fi fost comisă în luna octombrie a acestui an. Potrivit surselor noastre, bărbatul arestat a încercat să violeze o minoră. Dosarul se află în lucru la polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Odobești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?