Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Hoț surprins de un medic la Spitalul Judeţean


   Un medic, care lucrează în Secția de Interne a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” din Focșani, era cât pe ce să rămână fără bunurile pe care le lăsase în fișet. Un bărbat, originar din județul Botoșani, s-a strecurat în spital, iar sâmbătă noapte a vrut să fure lucruri din fișetul medicului. Cristinel Paul R., de 31 de ani, a avut ghinion, fiind observat de medic, care în noaptea respectivă era de gardă. Când și-a dat seama că a fost văzut, hoțul a fugit și s-a ascuns. A fost găsit imediat de agenții de pază de la Umo Serv, cu care spitalul are contract. El era pitit sub o scară, din interiorul unității medicale.
   Agenții de pază l-au dat pe mâna polițiștilor, care l-au dus la sediul Poliției municipiului Focșani pentru audieri. Bărbatul a povestit că venise în Vrancea de câteva zile cu intenția de a-și căuta de muncă. După audieri, polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt, dat fiind că nu și-a putut însuși niciun bun din fișetul doctorului.
   Din verificările efectuate până acum, reiese că bărbatul nu era pacient. Managerul Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani, Constantin Mîndrilă, este de părere că hoțul a intrat în spital în timpul orelor de vizită și nu a mai ieșit. „Cunosc acest eveniment neplăcut. Cel mai probabil, persoana respectivă a rămas în spital din timpul orelor de vizită, deoarece ar fi fost imposibil să fi intrat în afara acestora. Agenții de pază au fost foarte prompți și l-au reținut imediat pe suspect, predându-l oamenilor legii. În momentul de față aștept rezultatele verificărilor efectuate de poliție”, a explicat Constantin Mîndrilă.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?