Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Minifotbal – Cupa Municipiului Adjud, în faza semifinalelor!


Competiția de minifotbal „Cupa Municipiului Adjud” a ajuns în etapa semifinalelor. Aseară, de la ora 19,00 s-au întâlnit Geladi Pufești cu CSM Adjud, iar în această seară, tot de la 19,00, câștigătoarea „Cupei Primăverii” din acest an, Atlantic, își va disputa locul în finală cu Metcon.
    În sferturile de finală, derbiul formațiilor din Pufești, dintre Geladi și Bistro, a fost adjudecat de prima formație cu 3-2 (2-0). În aceeași seară de 27 noiembrie, Metcon a câștigat cu 6-2 întâlnirea cu Victoria după ce, la pauză avea un avantaj consistent: 4-0.  Marți, 28 noiembrie, Atlantic a trecut cu 4-2 (2-1) de Adjudu Vechi iar FCM Adjud a întrecut cu 6-5 Vrancartul, care a avut o a doua repriză foarte bună, după ce la pauză era condusă cu 5-0!  
    În semifinale s-au calificat trei dintre cele patru formații care au evoluat în aceeași fază a competiției și în „Cupa Primăverii”: Geladi, Metcon, Atlantic. Lipsește Poliția, care nu a mai fost înscrisă în „Cupa Municipiului Adjud”, a patra semifinalistă fiind CSM Adjud. Este posibilă aceeași finală din primăvară, Atlantic – Geladi, tot așa cum ar putea juca ultimul act al competiției de minifotbal adjudean de toamnă -iarnă, oricare dintre semifinaliste, Oricum ar fi, în a doua semifinală și în finală spectacolul va fi la el acasă în Sala Sporturilor din Adjud!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?