Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Gimnastică – Sportivele de la CSS Focșani, 12 medalii la ”Cupa Speranța”, la Chișinău!


    Gimnastele de la CSS Focșani au concurat, în zilele de 16 și 17 noiembrie, la „Cupa Speranța”, competiție care a avut loc la Chișinău și la care au ma participat sportive din Moldova și Ucraina. Plecarea delegației focșănene în Republica Moldova a avut la 15 noiembrie, după terminarea Campiontului Național Individual de junioare, unde gimnastele de la Focșani au avut o comportare remarcabilă și a fost răspuns la participarea gimnastelor de la Chișinău la Cupa Vrancei, de la sfârșitul lunii octombrie. La „Cupa Speranța” fetele de la Focșani au obținut șase medalii de aur, trei medali de argint și trei, de bronz. Rezultate:
Junioare mici, categoria I, individual compus: Raisa Chivu, locul 1; Cătălina Munteanu, locul 2 – ambele sportive sunt pregătite de profesorii Doinița Vulcan și Dănuț Vulcan.
Junioare categoria a II-a, individual compus: Iulia Trestianu, locul 1; Ana Maria Bărbosu, locul 2 – ambele sportive sunt antrenate de profesorii Cezar Stoica și Daniela Trandafir; Alina Crăciun, locul 3 – pregătită de profesorii Carmen Smeu și Florin Roșioru. 
Junioare categoria a III-a, individual compus: Loredana Constantin, locul 1 – antrenată de profesorii Doinița Vulcan și Dănuț Vulcan; Iohana Pasere, locul 2 – pregătită de profesorii Carmen Smeu și Florin Roșioru.
În finalele pe aparate: Loredana Constantin, locul 1 la bîrnă și sol, locul 2 la paralele; Iohana Pasere, locul 1 la sărituri și locul 3 la bârnă și sol.
    După concurs, Florin Roșioru, profesorul coordonator al secției de gimnastică a CSS Focșani mi-a declarat: „A fost o competiție foarte frumoasă unde au participat mai multe cluburi din Ucraina – de la Kiev, Republica  Moldova, și CSS Focșani. A fost un schimb de experiență foarte bun, benefic pentru toți cei ce au participat la acest concurs. Ne gândim ca pe viitor să facem și stagii de pregătire în Moldova și invers. Din delegația clubului au făcut parte și inspectorul școlar de educație fizică și sport, prof. Vica Mincă, dar și directorul clubului, prof. Dumitru Sandu Zisu. Le mulțumesc pe această cale pentru că sunt alături de sportivi, dar și de antrenori și ne susțin în toate demersurile pentru obținerea celor mai bune rezultate în sportul de performanță! În perioada următoare, în zilele de 8 și 9 decembrie, vom organiza în sala noastră competiția „Mica Gimnastă”, concurs destinat sportivelor de 7 și 8 ani unde speram să participe cât mai multe gimnaste din țară. Competiția face parte și din calendarului DJST Vrancea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?