Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

ULTIMA ORĂ! FOTO și VIDEO! Pompierii scot de sub roata unei Skoda o femeie accidentată mortal


Accident rutier în comuna Golești, pe DN2, E85, pieton prins sub mașină. Intervine Detașamentul de Pompieri Focșani cu modulul SMURD si 1 ASAS.
Revenire accident rutier comuna Golești, persoană sex feminin decedată. Se intervine pentru scoaterea acesteia de sub roata spate a unui auto Skoda.
Plt adj Florin Olaru, ISU Vrancea
N.R. Victima este o femeie de 36 de ani din Golești
Martorii spun că femeia a traversat neregulamentar, însoțită fiind de alte două persoane. Potrivit martorilor, un camion ar fi lovit victima, proiectându-o în fata autoturismului Skoda.
Ora: 18:20
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un pieton, circulația pe DN2 (E85) Focșani – Râmnicu Sărat se desfășoară îngreunat, pe un fir alternativ, la km 175, în zona localității vrâncene Golești. 

Biroul de presă al IPJ Vrancea:
„VN -DN 2 km 178 +250 în localitatea Golești, un pieton care conducea o bovina s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis moment în care a fost acroșat de un autotractor, dupa care a fost proiectat pe sensul opus de mers unde a fost accidentat de un autoturism. A rezultat decesul pietonului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?