Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Un șofer, care efectua derapaje controlate într-un sens giratoriu din Focșani, a intrat cu mașina în țeava de gaze


La data de 12 noiembrie a.c., ora 01.10, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un autoturism efectua derapaje controlate în interiorul unei intersecții cu sens giratoriu din localitate. Polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire, însă conducătorul nu a oprit și și-a continuat deplasarea, motiv pentru care s-a pornit în urmărirea acestuia cu semnalele luminoase și acustice din dotarea autospecialei de poliție în funcțiune.
Conducătorul auto, un tânăr de 19 ani, din comuna Slobozia Ciorăști, a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu gardul a două imobile și cu un contor de la rețeaua de gaze. Persoanele implicate în evenimentul rutier nu au suferit vătămări corporale. La fața locului a fost solicitat un echipaj ISU Vrancea și o echipă din cadrul companiei de distribuție a gazelor. 
Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă, polițiștii dispunând, totodată, măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Biroul de presă al IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?