Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Gimnastică: ”Cupa Vrancei”, verificare reușită înaintea finalei de campionat național!


„Cupa Vrancei”, tradiționala competiție de toamnă organizată la Focșani de secția de gimnastică a Clubului Sportiv Școlar, a fost și în acest an o reușită demonstrație de eleganță, grație și frumusețe, de evoluții la un foarte bun nivel ale sportivelor intrate în concurs!
La competiție au participat gimnaste de la CSS 2 București, CS Petrolul Ploiești, CSS 1 Constanța, Școala Sportivă Speranța Chișinău și CSS Focșani.
După concurs, coordonatorul secției de gimnastică a CSS Focșani, profesorul Florin Roșioru, mi-a declarat: „A fost o foarte utilă verificare a stadiului de pregătire înaintea Finalei Campionatului Național Individual de la Deva, din perioada 9-11 noiembrie. Sunt bucuros că au răspuns invitației noastre cluburi importante ale gimnasticii românești și că am reușit să conving prietenii de la Școala Sportivă Speranța Chișinău să vină la competiția noastră. Urmează ca după finala de la Deva să le întoarcem vizita și să mergem la Chișinău, în perioada 15-17 noiembrie. Suntem mulțumiți de nivelul de pregătire al sportivelor. Mai sunt lucruri de corectat, însă până la finală vom lucra pentru a fi la cel mai bun nivel al gimnastelor noastre. Va fi un concurs foarte greu, pentru că vin și sportivele de la loturi! Din Lotul Național aflat în pregătire la Deva va concura pentru CSS Focșani sportiva noastră Ana-Maria Puiu. Doresc să le mulțumesc tuturor antrenorilor secției pentru implicarea și devotamentul lor, dar și DJST Vrancea, director Daniel Gongu, și Serviciului Județean de Ambulanță pentru sprijinul acordat în vederea bunei desfășurări a Cupei Vrancei!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?