Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

INFOPOL



Evenimente rutiere

    La data de 31 august a.c., ora 07.55, pe str. Duiliu Zamfirescu din municipiul Focșani, a fost depistat un bărbat de 49 ani, din orașul Panciu, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 31 august a.c., ora 09.55, pe str. Mărășești din municipiul Focșani, un bărbat de 46 ani, din municipiul Brașov, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui bărbat de 72 ani, din orașul Odobești, care a traversat strada pe marcajul pietonal, rănindu-l ușor. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 31 august a.c., ora 13.00, pe str. Modruzeni din orașul Mărășești, a fost depistat un tânăr de 25 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism deși avea autorizația de circulație provizorie expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 31 august a.c., ora 18.40, pe DN2-E85 în municipiul Focșani, o femeie de 59 ani din comuna Cotești, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea regulamentară, pe marcaj pietonal a străzii. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a doi minori care traversau strada însoțiți de un părinte. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului -Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?