Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

ULTIMA ORĂ! Vrâncean băut și fără permis, reținut după ce a acroșat cu mașina patru pietoni și a părăsit locul accidentului


 Un vrâncean de 26 de ani a fost reținut după ce s-a urcat băut la volan, fără să aibă permis de conducere, și a acroșat patru pietoni, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, care circulau pe marginea 11A, pe raza comunei Urechești, județul Bacău. Potrivit polițiștilor din Bacău, șoferul a fugit de la locul accidentui. 
 „Polițiștii oneșteni au desfășurat activități de cercetare față de un bărbat de 26 de ani, din județul Vrancea, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere, sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără acordul poliției. Tânărul în cauză, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Urechești, a efectuat o manevră de mers înapoi fără să se asigure și a acroșat patru pietoni care se deplasau pe DN 11A, părăsind locul accidentului fără acordul poliției. Cele patru victime, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Din verificările polițiștilor a rezultat că tânărul în cauză nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării bărbatului cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În urma activităților desfășurate de polițiști, tânărul de 26 de ani a fost depistat, fiind dispusă măsura reținerii acestuia pentru o perioadă de 24 de ore urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propuneri legale”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?