Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Șoferi depistați conducând în stare de ebrietate; unul dintre ei nu avea permis, iar mașina era furată


Mai mulți conducători auto au fost depistați de polițiști, în cursul zilei de duminică, conducând deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice. În jurul orei  03.15, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un tânăr de 18 ani, din comuna Cosmești, județul Galați, a fost depistat de polițiști, pe raza orașului Mărășești, conducând cu o alcoolemie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula regulamentar. În urma cercetărilor, polițiștii au mai descoperit faptul că tânărul nu avea permis de conducere și se afla la volanul unui autoturism care nu era al lui și pe care-l conducea fără permisiunea proprietarului. Potrivit buletinului de presă al IPJ Vrancea, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, conducere fără permis și furt în scop de folosință. „La data de 20 august a.c., ora 03.15, un tânăr de 18 ani, din comuna Cosmești, județul Galați, a condus un autoturism pe str. Mareșal Al. Averescu din oraș Mărășești, județul Vrancea, fără să dețină permis de conducere și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, iar când a ajuns la intersecția cu str. Independenței a intrat în coliziune cu alt autoturism, care era oprit regulamentar pentru a acorda prioritate de trecere. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că autoturismul a fost luat și condus de tânăr fără încuviințarea proprietarului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i s-au prelevat mostre în  vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, conducere fără permis și furt în scop de folosință”, se arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea.
    Un focșănean a fost depistat duminică dimineață conducând pe raza municipiului reședință de județ cu o alcoolemie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. „La data de 20 august a.c., ora 06.05, polițiștii focșăneni au depistat un bărbat, de 35 ani, din localitate, în timp ce conducea un autovehicul, iar în urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că are o concentrație de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, se arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea.
    Conducând sub influența băuturilor alcoolice a fost depistat și un bărbat din Adjud. Potrivit buletinului de presă al IPJ Vrancea, în urma testării alcoolscop s-a stabilit că șoferul avea o alcoolemie de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. „La data de 20 august a.c., ora 21:30, polițiștii adjudeni au depistat un bărbat de 41 ani, din localitate, care conducea un moped, care nu era înmatriculat sau înregistrat, fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și aflându-se sub influenta băuturilor alcoolice (0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal”, transmit oamenii legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?