Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Gimnastele Focșaniului și-au încărcat la mare bateriile!



Sportivele de la Clubulul Sportiv Școlar de Gimnastică Focșani au avut un sezon plin cu rezultate foarte bune, la individual și la echipe. Au fost luni de muncă densă, stresul competițional, inevitabila uzură, oboseala acumulată obligând la relaxare. Și la refacere, la încărcarea bateriilor pentru viitoarele competiții. De aceea, conducerea clubului, împreună cu profesorii antrenori au programat un cantonament de vară, stagiu de rexalare, la mare. „Am încercat să ne încărcăm bateriile, să ne montăm pentru viitoarele competiții”, mi-a spus profesoara Daniela Trandafir, directoarea clubului, pe care am găsit-o lucrând la sală, împreună că cu colegii și gimnastele, luni, după ce sâmbătă după amiază reveniseră la Focșani din stagiul de pe Litoral.
O parte dintre gimnaste, însoțite de Doinița Vulcan și Dănuț Vulcan au fost în stațiunea 2 Mai, celelalte sportive împreună cu profesorii antrenori Carmen Smeu, Cezar Stoica, Diana Gogancea, Florin Roșioru și Daniela Trandafir au petrecut perioada de relaxare și refacere la Costinești.
În sala de la Focșani, sportive si antrenori au început să lucreze pentru Campionatul Național al echipelor reprezentative de club care va avea loc în mai puțin de o lună, în perioada 1-3 septembrie la Ploiești.
Clubul Sportiv Școlar de gimnastică Focșani va fi reprezentat de Ana Maria Puiu, componentă a Lotului Olimpic al României, și cu care echipa plecată de la Focșani se va întâlni la concurs, dar care va concura în reprezentativa CSȘ Gimnastică Focșani, Iohana Pasere, Teodora Pătrașcu și Alina Crăciun. Fetele Focșaniului vor fi însoțite de profesorii-antrenori Florin Roșioru și Carmen Smeu. La Campionat va participa și profesoara Daniela Trandafir, ca arbitră din partea CSȘ Gimnastică Focșani.         

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?