Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Focșănean arestat la domiciliu pentru trafic și consum de droguri; el are voie să meargă la serviciu, iar astăzi la starea civilă


Un tânăr de 32 de ani, din Focșani, s-a trezit ieri cu polițiștii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea la ușă. El este bănuit de trafic și consum de droguri, activitate pe care ar desfășura-o din 2014. Oamenii legii au efectuat două percheziții în Focșani, iar în urma acestora au ridicat 12 grame de canabis și două grindere. Potrivit comisarului șef Costel Manea, șeful Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea „începând cu anul 2014, bărbatul și-a achiziționat instrumente și semințe de canabis pentru a cultiva în locuința sa din municipiul Focșani plante de canabis, în scopul comercializării și a consumului de droguri (…) cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic și consum de droguri”.
Ieri, magistrații Tribunalului Vrancea l-au plasat în arest la domiciliu. „(…) admite propunerea de luarea măsurii arestului la domiciliu formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Vrancea, cu privire la inculpatul C(…) Răzvan-Cristi, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 20.07.2017 și până la data de 18 august 2017 inclusiv. (…) impune inculpatului (…) să nu părăsească imobilul de domiciliu (…) fără permisiunea judecătorului de drepturi și libertăți și să se supună restricțiilor stabilite de acesta. (…) permite inculpatului părăsirea imobilului pentru prezentarea la locul de muncă (…) corespunzător programului indicat și stabilit de angajator, de 2 zile cu una liberă, interval orar ora 08.00-17.00. (…) permite deplasarea inculpatului în cursul zilei de 21 iulie 2017 în intervalul orar 14.00-16.00 la Primăria municipiului Focșani – Serviciul de stare civilă. (…) Pronunțată în Camera de Consiliu azi, 20.07.2017”, este decizia instanței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?