Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

GALERIE FOTO : Arbitrii și observatorii de fotbal au trecut la tenis – ”Cupa de Vară”!


Arbitrii și observatorii de fotbal vrânceni continuă frumoasa și sănătoasa tradiție de a se întrece în meciuri de tenis de câmp! Este și aceasta o modalitate de pregătire fizică pentru sezonul fotbalistic apropiat! Au ocupat pentru câteva ore pe zi terenurile de la Arenele George Bucuroiu din Focșani Sud, rămase ceva mai libere după Vrancea Trophy și în plin sezon al concediilor și au intrat la joc! Nu toți cei înscriși, ci doar cei mai rezistenți la arșiță sau cu mai mult timp liber.
Ca de obicei, s-au împărțit în două grupe: 1 – Gică Mihai, câștigătorul Cupei de vară de anul trecut, Paul Alecsandrescu, Alexandru Samoilă, Marius Stoica și Elvis Ilaș, campionul trecutei „Cupe de Iarnă”; 2- Cristian Voicu, Ionuț Paraschiv, Florin Danciu, Mădălin Andrievici, Sorin Bîrzan.
În fiecare dintre grupe sunt competitori care nu a jucat nici un meci până acum: Elvis Ilaș, Paul Alecsandrescu, și Sorin Bîrzan.
Rezultatele din primele întâlniri:
Gică Mihai – Alexandru Samoilă 6-0, 6-0; Gică Mihai – Marius Stoica 6-1, 6-0.
Cristian Voicu – Ionuț Paraschiv 6-4, 6-1; Ionuț Paraschiv – Florin Danciu 5-7, 6-4, 6-4; Florin Danciu – Mădălin Andrievici 6-1, 6-1.
Organizatorii nu pot preciza când se vor termina întrecerile din grupe, dar cu siguranță că valoroșii jucători de tenis care sunt arbitrii și observatorii de fotbal vrânceni își vor încheia competiția cât încă este vară! Ca și anul trecut, când semifinalele și finalele s-au disputat pe o căldură toropitoare!
Din lista de jucători din vara lui 2016 lipsesc Cătălin Danciu și Florin Tudosă, ceea ce a sărăcit puțin „Cupa de Vară”! Dar colegii lor din competiție compensează prin spectaculozitatea – totuși, relativă – a jocurilor. Și-l așteaptă pe Florin Tudosă în scaunul de arbitru unde i-a stat cel mai bine anul trecut – la umbră, cu răcoritoare de sezon, privind cu detașare la truditorii din teren!      

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?