Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Atletism, Campionatul Național de Tineret – Argint și bronz pentru ștafetele CSS Focșani și bronz pentru Alisia Paruba de la CS Atletic Adjud CSS Focșani!

 

  • Sportivii vrânceni, toți juniori, au mai ocupat locuri în partea de sus a clasamentelor în probele în care au concurat

          Campionatul Național de Atletism pentru Tineret, care a avut loc la Pitești în zilele de 14 și 15 iunie, a adus atletismului vrâncean, în afara medaliilor de aur obținute de consacrata și valoroasa Claudia Prisecaru, încă o medalie de argint și două medalii de bronz, adjudecate de sportivi juniori! Ștafetele de fete ale CSS Focșani au fost în prim planul curselor în care au concurat și au obținut argintul la 4×400 și bronzul la 4×100 metri.

Au câștigat titlul de vicecampioană a României în ștafeta de 4×400 metri, Karina Anamaria Toader, Cătălina Olaru, Andreea Tănase, Corina Ilinoiu, o parte dintre ele regăsindu-se și în ștafeta de bronz a CSS Focșani, care a alergat în formula Cătălina Olaru, Andreea Tănase, Alexia Cotoi, Corina Ilinoiu.

La 4×100 metri, a doua ștafetă a CSS Focșani, în formația Ana Maria Banciu, Alexandra Ioana Banciu, Karina Anamaria Toader, Ioana Parascheva Bran, s-a clasat a patra, iar la 4×400 metri ștafeta CSS Focșani B a încheiat cursa pe locul 4, în formula Alexia Cotoi, Ana Maria Banciu, Alexandra Ioana Banciu, Ioana Parascheva Bran. La fete 100 metri garduri, Cătălina Olaru, CS Unirea CSS Focșani, a încheiat competiția pe locul 6.

          Ștafetele de băieți ale LPS Focșani s-au clasate pe locul 5 la 4×100 metri, concurând în componența Manuel Laurențiu Sîrbu, Mihai Răzvan Vasiliu, Cătălin Marian Gîrleanu, Nicu Vasile Păsăroiu, iar la 4×400 metri, Manuel Laurențiu Sîrbu, Nicolae Emilian Melinteanu, Mihai Răzvan Vasiliu, Nicu Vasile Păsăroiu au terminat pe locul 6.

O performanță excepțională a obținut junioara Alisia Paruba, născută în 2003, de la CS Atletic Adjud CSS Focșani, pregătită de profesorul Gheorghe Catrinescu, care a primit medalia de bronz pentru locul al treilea la aruncarea suliței.

Alte rezultate ale sportivilor vrânceni: 400 metri garduri, locul 5, Nicu Vasile Păsăroiu, LPS CSM Focșani 2007; greutate, locul 6, Andreea Rotaru, LPS Focșani; 400 metri garduri, locul 7, Nicolae Emilian Melinteanu, CS Unirea Focșani LPS Focșani; 800 metri, locul 8, Mihai Răzvan Vasiliu, LPS Focșani CSM Focșani 2007; 400  metri garduri, locul 8, Manuel Laurențiu Sîrbu, LPS CSM Focșani 2007; 200 metri, locul 10, Cătălin Marian Gîrleanu, LPS CSM Focșani 2007; 400 metri, locul 13, Ioana Parascheva  Bran,  CS Unirea Focșani CSS Focșani.

Sportivii menționați  mai sus sunt pregătiți la LPS Focșani și CSS Focșani de profesorii Gabriel Alexandrescu, Marius Batog și Gheorghe Alexandrescu iar la CS Unirea, de Fănel Iliescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?