Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

GALERIE FOTO : Manager interimar la Spitalul Orășenesc Panciu


Începând cu data de 1 iulie 2017, Silviu Tacu – inspector de specialitate în cadrul Primăriei Orașului Panciu – este manager interimar al Spitalului Orășenesc. El va rămâne în această funcție până la organizarea unui nou concurs pentru postul de manager al Spitalului, ocupat până la data de 30 iunie 2017 de economistul Nicolai Mărăscu. „Numirea domnului Silviu Tacu în funcția de manager interimar al Spitalului Orășenesc Panciu a fost determinată de faptul că, la data de 30 iunie 2017, a încetat de drept contractul de management al domnului Nicolai Mărăscu. Fostul manager nu și-a mai manifestat dorința de a-și continua activitatea la conducerea Spitalului, astfel că nu s-a putut organiza în timp util concursul pentru ocuparea postului de manager. Domnul Silviu Tacu va respecta și va pune în executare prevederile Ordinului 1374 din 5 decembrie 2016 pentru stabilirea atribuțiilor managerului interimar al Spitalului Public. El va rămâne în funcție cel mult 6 luni, perioadă în care Consiliul de Administrație al Spitalului Orășenesc va stabili data și procedura de organizare a concursului pentru ocuparea postului de manager”, a explicat primarul Iulian Nica.
    Edilul-șef precizează faptul că, la numirea domnului Silviu Tacu ca manager interimar, s-a avut în vedere experiența acumulată de acesta timp de 10 ani la Unitatea de Implementare Proiecte din cadrul Primăriei Orașului Panciu. În calitate de inspector de specialitate, Silviu Tacu s-a ocupat de realizarea investițiilor cu finanțare europeană de la Spital, printre care se numără „Realizarea spațiilor necesare funcționării laboratorului de imagistică medicală compartiment tomograf și dotarea cu tomograf a ambulatoriului integrat al Spitalului Panciu” și „Modernizarea și dotarea cu echipamente de specialitate a ambulatoriului integrat al Spitalului Panciu”.
    „Am toată încrederea că domnul Silviu Tacu va colabora foarte bine cu toate cadrele medicale și că va continua investițiile aflate în derulare la Spital. Eu îl voi susține și îl voi sprijini, la fel cum l-am sprijinit pe fostul manager, Nicolai Mărăscu. Am avut o bună colaborare cu acesta, îl stimez și îl apreciez pentru tot ceea ce a realizat la Spitalul Orășenesc Panciu timp de 6 ani”, a declarat primarul Iulian Nica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?