Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Bărbat de 28 de ani, arestat după ce a furat țigări împreună cu un copil de 13 ani


Liviu M., de 28 de ani, din Vârteșcoiu, care a spart un magazin din Focșani marți dimineață, a fost arestat preventiv. El a ajuns ieri în fața magistraților de la Judecătoria Focșani, care au emis mandat pentru 30 de zile. Decizia judecătorilor poate fi contestată. „(…) admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani. Dispune arestarea preventivă a inculpatului M(…) LIVIU-ADRIAN, cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt calificat (…) pe o perioadă de 30 de zile începând cu data de 05.07.2017 până la data de 03.08.2017, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. (…) Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la pronunțare. Pronunțată în camera de consiliu, azi, 5.07.2017, ora 14.50”, este decizia Judecătoriei Focșani.
    Bărbatul a fost reținut marți seara pentru 24 de ore, după ce în dimineața aceleiași zile, împreună cu un copil de 13 ani, au spart un magazin din zona Spitalului Județean, din care au furat țigări și alte bunuri. Prejudiciul a fost estimat la 5.000 lei. După ce a comis fapta, bărbatul a plecat la Pogoanele, în județul Buzău, pentru a-și vinde marfa, dar și pentru a i se pierde urma. Nu a fost așa, pentru că la nici două ore de la sesizare, polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Focșani au stabilit cine sunt autorii, iar în mai puțin de 12 ore unul dintre ei a ajuns în arest.
„La data de 4 iulie a.c, ora 06.30, polițiștii focșăneni au fost sesizați de către un bărbat din localitate, administrator al unei societăți comerciale, cu privire la faptul că, în noaptea de 3/4 iulie a.c, persoane necunoscute, prin forțarea gratiilor de la un geam de aerisire, ar fi pătruns în interiorul unui magazin, de unde ar fi sustras mai multe pachete de țigări și alte bunuri, în valoare de aproximativ 5000 lei. În urma activităților specifice, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au reușit în cursul aceleiași zile identificarea persoanelor bănuite de comiterea furtului, respectiv un bărbat, de 28 ani, din comuna Vîrteșcoiu, județul Vrancea, și un minor, de 13 ani, din municipiul Focșani. Bărbatul a fost depistat de polițiști pe raza orașului Pogoanele, județul Buzău, având asupra sa un număr de 114 pachete de țigări”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?