Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

ULTIMA ORĂ! GALERIE FOTO: Doi tineri au intrat azi dimineață cu mașina în gardul unei locuințe și au plecat de la fața locului fără să anunțe poliția


   Doi tineri au fost la un pas de o tragedie, după ce în această dimineață, în jurul orei 04:00,autoturismul marca Volkswagen Golf în care se aflau, a ieșit de pe carosabil într-o curbă la stânga și a intrat în gardul unei locuințe de pe drumul național DN 23, care face legătura între Focșani și Măicănești. Atât conducătorul auto, cât și pasagerul din dreapta, au scăpat fără nici o zgârietură, deși autoturismul a intrat în coliziune cu un pom, a culcat la pământ cele două porți cu stâlpi de fier și s-a oprit în curtea a doi bătrâni de pe strada Islaz, din cartierul Mândrești.
    Tinerii i-au trezit pe proprietarii locuinței și i-au anunțat că tocmai au pătruns cu mașina în curtea lor. Le-au spus că nu sunt răniți și că vor merge acasă după documente și cele necesare pentru reparația gardului. S-au mai întors abia astăzi, în jurul orei 10:00, după ce proprietara a sunat la poliție. Șoferul, care spune că ar fi fost orbit de un tir, care i-a tăiat calea în curbă, a fost testat alcoolscop de către polițiști. Cei doi tineri au fost duși la sediul poliției municipiului, de echipajul rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?