Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

VIDEO : Doi indivizi dubioși „bântuie“ prin centrul Focșaniului și ACOSTEAZĂ femei!


Doi indivizi destul de dubioși au fost surprinși zilele trecute prin centrul Focșaniului în timp ce acostau mai multe femei. Cei doi bărbați, îmbrăcați la fel, respectiv în pantaloni negri și geci crem, au fost filmați de un cetățean, care ne-a și trimis imaginile. Din acestea se vede cum în zona Lukoil, în centru, cei doi trec pe lângă o tânără și par că nu au loc de ea pe drum, ridicând mâinile la aceasta. Fata se sperie de gestul lor, dar își continuă deplasarea. Într-o altă filmare sunt surprinși pe Bulevardul Unirii, între Restaurant Central și Ceasul Rău, distanță pe care „se împiedică” de mai multe femei, unele mai tinere, altele mai în vârstă. Cei doi se bușesc pur și simplu de persoanele de sex feminin pe lângă care trec, iar una dintre persoanele peste care au dat chiar se întoarce la ei și le reproșează ceva, după cum se vede din imagini.

    La imaginile trimise pe adresa de mail a redacției, persoana care le-a trimis a adăugat și un comentariu. Conform acestuia, „am intrat în posesia acestor două filmulețe făcute acum aproximativ 2 zile în Focșani în care acești 2 indivizi acostează femei, admonestându-le. Aceștia frecventează în mod repetat zonele din imagini”.
    Nu este prima dată când prin centrul orașului „bântuie” tot felul de dubioși care sperie femeile. Nu de mult, un alt bărbat care își arăta părțile intime în parcul de la Teatru tuturor femeilor care treceau prin zonă, a fost pus pe fugă de o tânără, care l-a și filmat.
   
   

23 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?