Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

INFOPOL


Evenimente rutiere

     La data de 27 mai a.c, ora 19.00, pe DN 2D Lepșa, polițiștii au depistat un bărbat de 51 ani din Tulnici, în timp ce conducea un buldoexcavator fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 27 mai a.c, ora 21:20, polițiștii din Dumbrăveni au depistat pe DN 2N pe raza comunei Sihlea, sat Bogza, o femeie din comuna Dumbrăveni, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul îi fusese încredințat de un bărbat din aceeași localitate. În cauză au fost întocmite dosare penale.

    La data de 27 mai ac, ora 19.55, pe raza localității Călimănești, un bărbat de 29 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 28 mai a.c, ora 13.00, polițiștii din Cotești au depistat pe DJ 205B Blidari un bărbat de 42 ani din comuna Cîrligele, sat Blidari, în timp ce conducea un moped fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 28 mai a.c, ora 12.00, polițiștii au depistat pe DN2 E85 în localitatea Urechești un bărbat de 27 ani în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat și care avea plăcuțele cu numerele de înmatriculare false. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 28 mai a.c, ora 18.05, polițiștii din Odobești au depistat pe DN 2M pe raza comunei Reghiu, sat Șindrilari, un tânăr de 19 ani din comuna Reghiu, în timp ce conducea un moped fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 27 mai a.c, ora 20.25, polițiștii au depistat un bărbat în timp ce conducea un autoturism pe DJ 205D din direcția Suraia către Biliești, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal.
       
Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești; Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?