Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Johnny Depp și Javier Bardem, confirmați pentru noile filme cu monștri ai studioului Universal


Universul clasic al filmelor cu monștri realizate de Universal Pictures va avea o serie de 9 filme care îi vor avea în distribuție pe actorii american Johnny Depp și spaniol Javier Bardem, a informat compania într-un comunicat citat marți de EFE. Acest nou univers, denumit de studio ‘Dark Universe’, va debuta la 9 iunie cu o nouă versiune a filmului ‘The Mummy’, un personaj interpretat de Sofia Boutella, într-un film în care mai joacă Tom Cruise, în rolul soldatului Nick Morton, și Russell Crowe ca doctorul Jekyll, personajul care va servi drept liant al francizei.
În viitoarele episoade ale seriei, Depp va juca rolul omului invizibil în timp ce Bardem va fi Frankenstein. Studioul a anunțat de asemenea că următorul film al acestui univers va fi ‘Bride of Frankenstein’, care va ajunge în sălile de cinema în februarie 2019 cu Bill Condon ca regizor. ”The Bride of Frankenstein” rămâne monstrul feminin cel mai emblematic din istoria cinematografiei, iar această producție este rezultatul muncii lui James Whale într-una din cele mai bune filme din istorie, se arată în comunicat.
Alex Kurtzman, regizorului noii versiuni a ‘The Mummy’, va fi însărcinat cu supravegherea tuturor acestor proiecte alături de scenaristul David Koepp, producătorul Chris Morgan și cineastul Christopher McQuarrie. Franciza are în centru misterioasa organizație Prodigium, condusă de doctorul Henry Jekyll (Crowe), al cărei obiectiv este de a evita ca populația să afle de existența acestor monștri, pentru a putea desfășura o operațiune la scară mondială ca să-i localizeze, să-i studieze și dacă este necesar să-i distrugă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?