Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Un bărbat a murit după ce o vacă a căzut peste el prin acoperişul casei


   O vacă a căzut prin acoperișul unei case din sud-estul Braziliei, accident în urma căruia un bărbat a murit, iar soția lui a scăpat cu viață. Întâmplarea nefericită este a treia de acest fel din regiune din ultimii trei ani.
   Vaca păștea pe un deal din spatele casei, în Caratinga, când la un moment dat a pășit pe acoperișul din azbest al micii locuințe, care s-a prăbușit sub greutatea animalului, scrie bbc.co.uk.
Joao Maria de Souza, în vârstă de 45 de ani, era întins în pat când animalul, care cântărea o tonă, a căzut peste el. Bărbatul a fost dus la spital și a murit în ziua următoare din cauza unei hemoragii interne. Potrivit rudelor, Souza era conștient și părea să fie într-o stare bună, dar a trebuit să aștepte prea mult timp ca să fie consultat de un doctor.
   Nefericitul incident este al treilea de acest fel care a avut loc în regiune în ultimii trei ani, potrivit informațiilor din presa locală, dar în celelalte două cazuri nu au existat victime. Prima oară, nu se afla nimeni în casă în momentul în care vaca a căzut prin acoperiș, iar în cel de-al doilea caz, un bebeluș și un copil dormeau în apropierea locului în care a căzut bovina, fiind protagoniștii a ceea ce media au numit la vremea respectivă o salvare miraculoasă.
   Caratinga este o vale deluroasă din Minas Gerais, un stat brazilian cunoscut pentru activitățile de creștere a vitelor și de producție de lactate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?