Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez și-au confirmat logodna

Diva latino Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez, fostul star ale baseball-ului american, unul dintre cele mai celebre cupluri din ultimii doi ani, şi-au confirmat sâmbătă logodna pe Instragram, transmite duminică AFP. Fiecare a postat pe contul său de Instragram o fotografie a mâinilor lor, pe fundalul unui apus de Soare, în care iese în evidenţă inelul cu un diamant uriaş pus pe inelarul de la mâna stângă al lui J-Lo. În timp ce cântăreaţa a postat fotografia fără niciun comentariu, însoţită doar de emoticoane în formă de inimă, iubitul ei a mers puţin mai departe postând alături de fotografie comentariul explicativ: „A spus da!”.

Solista în vârstă de 49 de ani, în prezent producător executiv şi membru al juriului în emisiunea „World of Dance”, difuzat de canalul NBC, va porni în acest an într-un nou turneu nord-american. Ea a mai fost căsătorită de trei ori, cu Ojani Noa, cu dansatorul Cris Judd şi cu cântăreţul Marc Anthony, alături de care are gemeni în vârstă de 11 ani. De asemenea, J-Lo a mai avut o relaţie amoroasă foarte mediatizată cu actorul Ben Affleck.

De origine dominicană, Alex Rodriguez, 43 de ani, s-a retras din cariera sportivă în 2016, după o lungă perioadă de timp în care a fost vedeta echipei New York Yankees în campionatul american de baseball. Performanţele sale sportive au fost umbrite după ce a recunoscut că a folosit produse dopante. A fost suspendat pentru întregul sezon 2014. În prezent Alex Rodriguez este analist de baseball la o televiziune americană. El a mai fost căsătorit cu Cynthia Scurtis, cu care are două fete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?