Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Handbal junioare 3 – Fetele Focșaniului încep mâine turneul semifinal II!


Junioarele 3 ale LPS Focșani vor începe mâine jocurile în cele de-al doilea turneu semifinal al Campionatului Național de handbal. Formația pregătită de profesoara Doina Ene a reușit remarcabila performanță de a se califica pentru penultimul act al competiției junoarelor 3 după ce a încheiat pe locul al patrulea în seria B a Campionatului Național și s-a clasat pe poziția a doua în turneul semifinal I, în grupa de la Craiova. 
La Plopeni, LPS Focșani va întâlni vineri, 19 mai, de la ora 10,00, pe CS Chimia Rîmnicu Vîlcea, sâmbătă, 20 mai, de la ora 10,00 pe ACS Corona Brașov iar duminică, 21 mai, de la ora 10,00, pe CSS Petroșani. 
Înainte de plecarea la turneul semifinal, profesoarea Doina Ene mi-a declarat: „Vom pleca mai devreme cu o zi de primul meci, pentru ca să facem un antrenament de acomodare cu sala. Va fi un turneu foarte greu! Adversarele sunt foarte puternice, însă vom încerca să ne valorificăm șansa, așa cum am făcut și la Craiova!”
Lotul LPS Focșani este alcătuit din Liana-Alice Smău, Denisa Mirodonie, Andreea Prescură, Denisa Pavel, Ioana Oprea, Iuliana Crăciun, Amalya Cotea, Diana Niculiță, Vanessa Măciucă, Maria Chirică, Mirela Ene, Nicoleta Mardaru, Alexandra Otvos, Andreea Ivan, Elena Ungureanu, Bianca Negoiță și Mioara Ciubotaru.
Componente ale Lotului Național, Liana-Alice Smău și Andreea Prescură au câștigat, recent titlul de vicecampioane ale României la Olimpiada Națională a Spprtului Școlar, licee, cu echipa LPS Brașov, unde sunt eleve. Sunt, însă sportivele LPS Focșani!
Pentru participarea la turneul de la Plopeni, echipa de junioare 3 a LPS
Focșani se bucură de susținerea firmelor Altdorf Tehnik și Pandora, al cărei patron este Doru Simiz!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?