Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Volei – Amical cu o divizionară A1!

Voleibalistele divizionarei A2, CSM Focșani 2007, vor juca astăzi, de la ora 17,00, o partidă de pregătire cu formația de primă ligă, CSU Galați. Pentru antrenoarea Elena Bontaș va fi un foarte bun prilej să vadă la lucru și să articuleze într-un ansamblu de joc eficient jucătoare cu care a început pregătirea în vederea noului campionat și voleibaliste venite la echipă ulterior.

Lotul cu care CSM Focșani 2007 va începe campionatul este alcătuit din Mihaela Tașkiran, Romina Coman, Ana Maria Brumă, Miruna Pușcă, Delia Budeanu, Cătălina Ciubotaru – toate componente ale echipei în sezonul trecut, Teodora Șabloschi și Camelia Vasile, venite de la CSU Galați, Alexandra Laurici, împrumutată de la Rapid București, Andreea Agapian și Theodora Andreea Dumitrescu, înprumtate de la Dinamo București, și braziliencele Mariana Sales Elias și Paula de Carvalho.

Campionatul național ediția 2018-2019 va începe la 13 octombrie, când fetele Focșaniului vor juca acasă, în sala Liceului cu Program Sportiv, cu CSO Voluntari, formație nou venită în Divizia A2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?