Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Un centru de evaluare și opt de examinare în Vrancea, la examenul de Bacalaureat


Opt centre de examinare și unul zonal de evaluare vor funcționa în județul Vrancea, în cadrul examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2017.
Astfel, primul centru va funcționa la Colegiul Național Unirea din Focșani, fiind arondați cei 210 absolvenți ai unității gazdă și 76 de la Liceul de Artă Gh. Tattarescu Focșani, în total 286 candidați. Cel de-al doilea centru va funcționa la Colegiul Național Al. I. Cuza, fiind arondați cei 231 de elevi ai unității gazdă și 46 de absolvenți de la Liceul Teoretic Duiliu Zamfirescu Odobești, în total 276 candidați. Al treilea centru de examinare va funcționa la Colegiul Tehnic Edmond Nicolau din Focșani, unde vor susține examenul 162 de absolvenți de la unitatea gazdă, 77 de la Liceul Tehnologic Odobești și alți 99 de la Liceul Teoretic Ioan Slavici Panciu, în total 338 candidați.
Centrul cu numărul patru va fi la Colegiul Tehnic Ion Mincu Focșani, unde sunt arondați 310 candidați. Dintre aceștia, 105 sunt de la unitatea gazdă, 94 de la Colegiul Tehnic Gh. Asachi Focșani și 111 de la Colegiul Tehnic Auto Traian Vuia Focșani. Centrul cu numărul cinci va funcționa la Liceul Pedagogic Spiru Haret din Focșani, unde vor susține examenul de bacalaureat 271 de candidați. Din numărul total, 175 sunt de la liceul gazdă, 67 de la Liceul cu Program Sportiv Focșani, iar 29 de la Liceul Teoretic Grigore Gheba Dumitrești.
Cel de-al șaselea centru va funcționa la Colegiul Economic Mihail Kogălniceanu Focșani, unde sunt arondați 277 de candidați. De la unitatea gazdă sunt 211 absolvenți, alți 41 sunt de la Liceul Tehnologic Al. I. Cuza Panciu, 15 de la Liceul Tehnologic G.G. Longinescu Focșani, iar 10 de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Elena Doamna Focșani. Centrul cu numărul șapte va fi la Colegiul Tehnic Valeriu D. Cotea din Focșani. Vor da bac-ul aici absolvenții de la Colegiul Cotea, 125 la număr, cei de la Liceul Simion Mehedinți Vidra, respectiv 128, iar de la Liceul Tehnologic Eremia Grigorescu Mărășești 30 de absolvenți, în total 283 candidați.
Ultimul centru este la Colegiul Național Emil Botta Adjud, unde sunt arondați 299 candidați. La acest centru vor fi examinați cei 209 absolvenți de la Colegiul Național Emil Botta Adjud și 90 de la Colegiul Tehnic Gh. Balș Adjud. În total, la nivelul județului Vrancea vor da examenul de bacalaureat 2.340 de absolvenți de liceu.
Centrul zonal de evaluare va funcționa la Liceul Tehnologic G.G. Longinescu din Focșani.

Lista centrelor de examinare și filiera/ profilul absolvenților AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?