Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Directorii unităţilor de învăţământ, programaţi la interviuri


    Directorii unităților de învățământ din județ au fost programați în vederea susținerii interviurilor pentru acordarea calificativelor aferente activității prestate în anul școlar 2012-2013. Astfel, directorii de grădinițe au fost programați la interviu, la sediul Inspectoratului Åžcolar Județean Vrancea, luni, 19 august, între orele 9.00 și 10.00. Directorii școlilor gimnaziale sunt așteptați la interviuri în zilele de 19, 20, 21 și 22 august, iar directorii de licee sunt programați la interviuri în zilele de 22 și 23 august.
Primii directori de licee aflați pe lista celor intervievați de șefii Inspectoratului Åžcolar Județean sunt Marius Poll, director la Colegiul Național „Al. I. Cuza” din Focșani, care este așteptat începând cu ora 13.00, și Cornel Noană, director la Colegiul Național „Unirea” din Focșani. Aceștia sunt urmați la interviuri de Bogdan Ciubotaru, de la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” din Focșani, Lauriana Ailincuței, de la Liceul Pedagogic „Spiru Haret” din Focșani, și de Mihai Petruț, director la Liceul cu Program Sportiv. Directorii au primit deja pe e-mail înștiințări privind participarea lor la interviu. 
   Pe site-ul Inspectoratului Åžcolar Județean, la secțiunea descentralizare, este postat programul complet al interviurilor organizate cu directorii de unități de învățământ ce vor avea loc la sediul Inspectoratului Åžcolar Județean Vrancea. La interviu, directorii vor prezenta și raportul de activitate pentrul anul școlar 2012 – 2013. Comisia de interviu va fi formată din inspectorul școlar Radu Emil și inspectorul școlar general Vasilica Zaharia. 

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?