Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO : Elevii de la „Elena Doamna”, premiați la etapa națională a concursului pentru elevi cu deficienţe de auz


Elevii Centrului Åžcolar pentru Educație Incluzivă (CSEI) „Elena Doamna” Focșani au demonstrat încă o dată perseverență, răbdare, ambiție și încredere la Concursul Național pentru Elevi cu Deficiențe de auz. Aceștia au câștigat premii foarte importante în cadrul etapei naționale a concursului, ediția a VII-a, desfășurată în perioada 8-10 mai, la Liceul Tehnologic Special „Vasile Pavelcu” Iași. Lotul olimpicilor vrânceni la faza națională a fost reprezentat de elevii: Cernat Andrei, Ostafie Gheorghe și Gîscă Federica, de la clasa a VII-a, și Ionescu Diana, Iga Paula, David Mirela și Oprea Vasile, clasa a VIII-a.
La disciplina limba și literatura română, elevul Ostafie Gheorghe a obținut marele premiu cu nota 10, iar eleva Iga Paula a obținut premiul al II-lea, ambii fiind îndrumați de profesoara Roxana Poiană. Disciplina matematică, sub îndrumarea profesoarei Carmen Ivan, a fost reprezentată de eleva Ionescu Diana-Severiana, care a obținut premiul al II-lea. Eleva Gîscă Federica și-a demonstrat talentul în proba de educație plastică, obținând premiul al II-lea, coordonată fiind de profesoara Cristina Bîrsă. De asemenea, tehnologia informațiilor și a comunicării a avut un reprezentant din Vrancea premiat cu mențiune. Este vorba de elevul Oprea Vasile, coordonat de profesorul Gabriel Ciribașa.
Comisia centrală de evaluare a avut doi reprezentanți ai școlii CSEI „Elena Doamna” Focșani, respectiv profesorii Carmen Ivan și Gabriel Ciribașa, care au făcut dovada seriozității și profesionalismului. Copiii au fost însoțiți, supravegheați și susținuți de profesoara Roxana Poiană și asistentul social Silvia Soare. „Le mulțumim frumoșilor „actori” urcați pe podium pentru că ne-au demonstrat că pasiunea pentru cultura limbii române, matematicii, informaticii, educației plastice a reușit să țeasă dantela mândriei școlii C.S.E.I. „Elena Doamna” Focșani. Suntem binecuvântați alături de cei care ne-au reprezentat cu interes și dedicație pe podiumul cel mai înalt al școlilor cu deficienți de auz din țară”, a spus Ioana Cherciu, directorul CSEI „Elena Doamna” Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?