Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Tânără de 20 de ani, la volan fără permis


Un bărbat din Suraia a fost depistat de polițiști la volanul unei mașini, deși nu deținea permis de conducere. Oamenii legii i-au întocmit dosar penal. „La data de 13 mai a.c., ora 21.00, polițiștii rutieri au depistat în comuna Suraia, un bărbat de 30 ani, din localitate, în timp ce conducea fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal”, după cum se arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea.
    De asemenea, și unei tinere, de 20 de ani, din Dumbrăveni, i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism fără a avea permis. „La data de 13 mai a.c., ora 00.05, polițiștii rutieri au depistat o tânără de 20 ani, din comuna Dumbrăveni, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal”.
    Potrivit oamenilor legii, radarele pot fi întâlnite pe DN2-E85 în zonele Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești; Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud; iar pe DN 23 la Răstoaca și Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?