Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

VIDEO și GALERIE FOTO : Majoretele de la Suraia – grație, frumusețe, strălucire la Sărbătoarea clubului Attila!


Clubul Attila din Focșani și-a continuat seria momentelor de excepție organizate pentru sărbătoarea celor 20 de ani de la intrarea oficială în activitate, 20 de ani de performanță!
După excepționala ședință de piloxing, de fapt, regalul oferit și dăruit doamnelor și domnișoarelor de Viorica Aurelia Sotgiu Drîmbă, în seara de 4 mai, a urmat un alt eveniment de excepție: miercuri seara au fost oaspetele clubului Attila majoretele de la Școala Gimnazială Suraia, pregătite de profesoara Doinița Buturugă.
Să facem prezentările!
Profesoara Doinița Buturugă este fosta domnișoară Doinița Pădurice, fostă campioană mondială și multiplă medaliată europeană la ashihara karate! Are aceeași suplețe și vivacitate ca în anii de vârf ai performanțelor într-un sport special. Are, așa cum se vede în sala de la Clubul Attila, dorința de a face lucruri speciale, care par foarte dificile, și cu copiii din Suraia, pe care îi are elevi. Are priceperea, știința, arta de a face aceste lucruri cu naturalețea ce pare imprimată și elevelor cu care a organizat două grupe de majorete – una pentru ciclul primar, cealaltă pentru ciclul gimnazial! E mult, e puțin? Oricum, nu-i ușor!

Majoretele: ciclul primar – Ana Porumboiu, Denisa Porumboiu, Catia Tudose, Mihalea Cuciuc, Cristina Marcu, Bianca Mardaru, Mihaela Florea, Diana Porumboiu; ciclul ginmazial – Nancy Negrea, Raluca Bălășoiu, Andreea Tudose, Ana Roman, Alina Arhire, Elisa Bucur, Roxana Bichiu, Miruna Lene. 
Ambele echipe au fost în concursul județean al majoretelor unde s-au clasat pe locul al doilea, fetele din clasele 1-4 și locul al treilea, fetele din clasele 5-8.  
Aflu de la profesoara Doinița Buturugă că nu au fost rețineri din partea părinților ori bunicilor când a fost vorba ca fetele ori nepoatele lor să devină majorete, că pentru a ajunge la performanța de acum antrenamentele au început în urmă cu un an, dar că în ultimele trei luni au fost mai intense. Programul majoretelor de la Suraia – muzică și coregrafie – este creația întegrală a grupului alcătuit din profesoară și – să le spunem – sportive. Grația, eleganța și frumusețea fetelor sunt de acasă, precizia mișcărilor este din mult exercițiu făcut de fete împreună cu profesoara lor.
În afara concursului județean unde și-au putut verifica talentul și pregătirea, majoretele Doiniței Buturugă au dat culoare și exuberanță Zilelor Comunei Suraia iar miercuri seara sărbătorii clubului Attila! A fost darul pe care majoretele l-au făcut clubului care împlinește 20 de ani la sfârșitul acestei luni, a fost cadoul pe care clubul la făcut majoretelor cărora le-a oferit un spațiu elegant în care să-și arate măiestria și să se bucure de o prestație încântătoare!
Cum a fost? Cel mai bine vorbesc fotografiile ce însoțesc textul ca și imginile video de pe site-ul Monitorului de Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?