Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

GALERIE FOTO: Andrei Chiriac – cel mai bun portar la Memorialul „Mihai Ivăncescu“


Grupa de fotbal juniori născuți în anul 2006 de la echipa CSM Focșani a reușit un rezultat notabil, locul 3, după ce a câștigat finala mică a turneului, 4-1 cu FC Brașov Negru în cadrul Memorialului „Mihai Ivăncescu”, întrecere care s-a desfășurat la Brașov. Echipa antrenată de Mircea Lazăr a avut și un jucător premiat, Andrei Chiriac, acesta fiind desemnat de organizatori drept cel mai bun portar al turneului. 
Turneul s-a adresat copiilor născuți în anii 2004, 2005, 2006 și 2007 și a reunit la start peste 40 de echipe din întreaga țară. „A fost un turneu mai mult decât util și interesant. A fost o adevărată competiție la care au participat echipe bune din țară la acest nivel de vârstă. Cei care cunosc fotbalul juvenil știu ce înseamnă Academia Hagi, Tîmpa Brașov, FC Brașov sau InterStar Sibiu pentru fotbalul rezervat copiilor. Faptul că am reușit o astfel de clasare ne onorează. Le mulțumesc copiilor pentru dăruire și părinților pentru sprijin. Este doar munca lor”, a spus antrenorul grupei 2006 de la CSM Focșani, Mircea Lazăr. 
Lotul echipei: Chiriac Andrei, Fătu Rareș, Stoica Lorenzo, Buică Andrei, Dănilă Theodor, Epure Alberto, Necula Robert, Crăciun Horațiu și Sîchin Leonard.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?