Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

Echipa de futsal, cea mai bună de la clubul CSM 2007 Focşani


Formația de futsal a clubului CSM 2007 Focșani a fost desemnată de conducerea clubului cea mai bună echipă din 2010. Gruparea antrenată de Petrache Gurguiatu și Orlando Åžerbănică a reușit cea mai bună performanță din acest an, după ce a jucat finala Cupei României la futsal, meci pierdut cu 6-4 la Tg. Mureș împotriva echipei locale, Cityus (campioana ultimelor două sezoane din Liga I). Pe poziția secundă a ie-rarhiei de la CSM 2007 se află atleta Ana Roberta Anghel, iar pe locul trei se află judoka Georgiana Dorofte.
Laureații clubului CSM 2007 Focșani în acest an
1. echipa de futsal – participată în campionatul Ligii I și finalistă a Cupei României (antrenori Petrache Gurguiatu și Orlando Åžerbănică).
2. Ana Roberta Anghel (atletism) – medalii de aur la 60 metri plat și săritura în lungime, medalii de bronz la săritura în înălțime, hexatlon și pentatlon, toate la Campionatul Național de junioare II. Antrenor: Åžtefan Munteanu.
3. Georgiana Dorofte (judo) – medalie de argint la Campionatul Național Under 23. Antrenor: Stănică Grosu.
4. Mariana Boboc (judo) – medalie de bronz la Cupa României de seniori. Antrenor: Stănică Grosu.
5. Dănuț Stănescu (judo) – medalie de bronz la Cupa României de seniori. Antrenor: Stănică Grosu.
6. echipa de volei feminin – participare în sezonul 2009-2010 al Diviziei A. Antrenor: Marian Rădulescu.
7. Mădălina Lupu (tenis de câmp) – medalii de bronz la Campionatul Național de senioare la individual și cu echipa. Antrenori: Dan Lupu și Florin Vrabie.

Primii trei karateka de la CSM 2007 Focșani:
1. Andreea Arginteanu (CSM 2007 Focșani și Satori Focșani): locul II la kumite și III la kata la Cupa Do-Jo, locul III la kumite la CN SKDUN, locul I la kata și kumite la Cupa Sawaki, locul I la kata și II la kumite la Cupa României, locul II la kumite, locul III la kata și locul III la kumite cadeți la Cupa Satori, locul II la kumite individual și II la kumite cu echipa la Campionatul Mondial SKDUN din Franța, locul III în proba de kumite la Campionatul European de Wadokai și locul III în proba de kata mixt la Campionatul Național pe echipe SKDUN.
2. Mădălin Enache (CSM 2007 Focșani și Satori Focșani): locul I la kata și II la kumite la Cupa Do-Jo, locul I la kumite și II la kata la Campionatul Național, locul I la kumite și II la kata la Cupa Sawaki, locul II la kata la Cupa Kanazawa, locul I la kumite și II la kata la Cupa României, locul I la kumite și III la kata la Cupa Satori, locul I la kumite la Campionatul European de Wadokai și locul III la kata mixt la Campionatul Național pe echipe SKDUN.
3. Bogdan Alpreotesei (CSM 2007 Focșani și Satori Focșani): locul I la kumite și locul III la CN SKDUN, locul III la kumite la Cupa Sawaki (Medgidia), locul II la kumite, III la kata și III la kumite cadeți la Cupa Kanazawa, locul I la kata și kumite la Cupa României, locul III la kata și kumite la Cupa Satori și locul III la kata mixt la CN pe echipe.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?