Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

ULTIMA ORĂ! Accident MORTAL, după ce un tir care transporta o grindă de beton a lovit o dubă cu numere de Vrancea


Un accident mortal a avut loc vineri dimineață, pe DN 72, în zona Parcului Industrial Ploiești, în evenimentul rutier fiind implicate un TIR și o dubiță.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Prahova, Raluca Brezeanu, un TIR care transporta o grindă de beton a ieșit de pe o stradă secundară de la o firmă de profil și a lovit o dubiță încărcată cu pui congelați care se deplasa pe DN 72, spre Târgoviște.
În urma impactului puternic, șoferul dubiței (cu numere de Vrancea – n.r.), un bărbat de 61 de ani, a rămas încarcerat, iar ulterior a decedat.
Accidentul s-a produs, cel mai probabil, pe fondul neacordării de prioritate, a precizat Brezeanu. (Sursa: antena 3.ro)
Vineri dimineață în jurul orei 05,20 un accident mortal s-a produs pe DN72, în Parcul Industrial Ploiești. 
În accident a fost implicat un TIR și o autoutilitară, iar în urmă impactului șoferul autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 61  de ani din Focșani a murit. 
Din primele cercetări, accidentul s-a produs pe sensul către Târgoviște, pe fondul neacordării de prioritate. Șoferul TIR-ului care era încărcat cu o traversă din beton pentru un pod și care ieșea de la societatea Bauelemente, nu a acordat prioritate de trecere autoutilitarei care era încărcată cu pui congelați și care circula regulamentar. 
Impactul a fost unul frontal, șoferul autoutilitarei fiind încarcerat. În ciuda eforturilor echipei de descarcerare și ale medicilor sosiți la fața locului, victima a fost declarată decedată.
În cauză Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările cu privire la modul în care s-a produs accidentul. (Sursa: www.observatorulph.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?