Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

O școală primară și o grădiniță cu program normal din Șișcani, modernizate


Autoritățile locale din municipiul Adjud au scos la licitație lucrările de reabilitare și modernizare a școlii primare și a grădiniței cu program normal din satul Șișcani. Valoarea estimată a investiției este de aproape 900 de mii de lei.
Lucrările ce vor fi executate vor consta în recompartimentarea unei foste sali de clasă în vederea realizării de grupuri sanitare separate pentru școală și grădiniță, dar și pentru realizarea de spații auxiliare necesare desfășurării activității în bune condiții. De asemenea, vor fi realizate căi de acces separate pentru școală și pentru grădiniță.
În cadrul acestui proiect va fi refăcut acoperișul, vor fi realizate lucrări de reabilitare termică, vor fi realizate pardoseli și grupuri sanitare noi. Totodată, va fi înlocuită tâmplăria exterioară cu tâmplărie PVC cu geam termopan, se vor aplica tencuieli și zugrăveli lavabile la pereții interiori și tavane, iar pe exterior se vor reface finisajele cu tencuieli decorative. Încălzirea se va face în sistem centralizat cu ajutorul unei centrale termice. În caietul de sarcini se mai arată că, deoarece localitatea nu dispune de un sistem centralizat de alimentare cu apă, se va realiza un puț forat pentru alimentarea cu apă a unităților de învățământ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?