Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

GALERIE FOTO : Idei de afaceri și expoziție culinară de post, la Târgul Firmelor de Exercițiu „Asachi 2017”


Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” Focșani a găzduit, vineri, cea de-a VII-a ediție a  Târgului Firmelor de exercițiu „Asachi 2017”. Evenimentul a avut loc în incinta sălii de sport a unității de învățământ. În cadrul evenimentului, zece firme de exercițiu, formate din elevi ai claselor a XI-a și a XII-a, au prezentat diferite idei de afaceri, elevii intrându-și foarte bine în rolurile de antreprenor, fiecare încercând să surprindă cât mai bine nuanțele succesului.
    Cele zece firme participante au fost: FE ASA Travel SRL formată din elevii clasei a XI-a A, FE Decor Design SRL formată din elevii clasei a XI-a B, FE Perla Vrancei SRL formată din elevii clasei a XI-a C, FE Deliciile casei SRL formată din elevii clasei a XI-a D, FE Magic Dreams House SRL formată din elevii clasei a XI-a E, FE Sweet Paradis SRL formată din elevii clasei a XI-a E, FE Hotel Milcov SRL formată din elevii clasei a XII-a A, FE 7 Minuni SRL formată din elevii clasei a XII-a B, FE Buni-Bun SRL formată din elevii clasei a XII-a C, FE Authentic Travel SRL formată din elevii clasei a XII-a D.
    Echipele de jurizare au fost formate din profesori ai colegiului. Pentru cel mai bun stand au jurizat profesor Mihaela Arhire și profesor Nicoleta Mircea, pentru cel mai bun catalog au jurizat profesor Carmen Dumitru și profesor Marinela Anghel, pentru cea mai bună prezentare PPT au jurizat profesor Mihaela Horeangă și profesor Mihail Tudorache, cele mai bune materiale promoționale au fost jurizate de profesor Mirela Stoican și profesor Daniela Stoica, secțiunea pentru cea mai reprezentativă mascotă a fost jurizată de profesor Adriana Oborocea și profesor Claudia Mihai.
    În cadrul aceluiași eveniment a mai avut loc și o expoziție de preparate culinare de post, pregătite de elevi. Expoziția s-a numit Gastrofest și a fost organizată de Cercul de turism de la Clasa a IX-a D, sub coordonarea profesoarei Mirela Stoican.
    La secțiunea Cea mai bună prezentare premiul I a fost câștigat de firmele FE Magic Dreams House SRL, îndrumător profesor Carmen Dumitru, și respectiv FE 7 Minuni SRL, îndrumător profesor Mihaela Horeanga; premiul II a fost câștigat de  FE Hotel Milcov SRL, îndrumător profesor Mihaela Arhire, și firma  FE Sweet Paradis SRL, îndrumător profesor Carmen Dumitru; premiul III  a fost câștigat de FE Authentic Travel și FE ASA Travel SRL, îndrumător profesor Mirela Stoican; mențiunea a fost câștigată de FE Decor Design SRL, îndrumător profesor Maria Neagu.
    La secțiunea Cel mai bun catalog, premiul I a fost câștigat de firma  FE Sweet Paradis SRL, premiul II de  FE Magic Dreams House SRL, premiul III de firma FE Hotel Milcov SRL, iar mențiunea a fost luată de  FE Perla Vrancei SRL.
    La secțiunea pentru cea mai reprezentativă mascotă, premiul I a fost câștigat de   ASA Travel, premiul II de BUNI-BUN, premiul III de Perla Vrancei, iar mențiunea a fost luată de Hotel Milcov și 7 Minuni.
    La secțiunea cele mai bune materiale promoționale premiul I a fost câștigat de Authentic Travel, premiul II de Hotel Milcov, premiul III de Perla Vrancei și mențiunea a fost luată de Sweet Paradis.
    La secțiunea cel mai bun stand premiul I a fost câștigat de Hotel Milcov, premiul II de 7 Minuni, premiul III de FE Deliciile Casei, mențiunea a fost luată de FE Sweet Paradis.    Cea mai bună firmă a fost declarată FE Hotel Milcov SR.
Săptămâna viitoare, la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” Focșani vor merge firmele FE ASA Travel SRL și FE Authentic SRL pentru a participa la o nouă etapă a concursului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?