Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Șoferi băuți sau fără permis, depistați de polițiști în trafic


Polițiștii au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute, doi șoferi care circulau pe drumurile publice deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Este vorba despre un bărbat de 46 ani din Gugești și un altul, în vârstă de 27 ani, din municipiul Focșani. „La data de 10 martie a.c., ora 21.00, pe DN 2 E 85 în comuna Dumbrăveni, a fost depistat un bărbat de 46 ani, din comuna Gugești, în timp ce conducea un autotractor și avea o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal. La data de 12 martie a.c., ora 02.10 pe str. Mihail Kogălniceanu din municipiul Focșani, a fost depistat un tânăr de 27 ani, din comuna Cosmești, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism și avea o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată în buletinul informativ al IPJ Vrancea.
De asemenea, un bărbat din Movilița, de 36 ani, a fost depistat la volan deși nu avea permis de conducere. „La data de 11 martie a.c., ora 10.30, pe DJ 205H în comuna Movilița, a fost depistat un bărbat de 36 ani, din comuna Pufești, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal”,se precizează în același buletin.
Polițiștii rutieri îi informează pe participanții la trafic în ceea ce privește amplasarea aparatelor radar pe raza județului: DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești; Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?