Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

Un bărbat bătut cere daune de 50.000 lei


Un bărbat de 63 de ani, din comuna Tătăranu, a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe. Fapta a fost comisă pe data de 3 februarie a.c., atunci când Eugen B. a lovit o persoană, care a avut nevoie de 7-8 zile de îngijiri medicale pentru ca leziunile provocate să se vindece.
    În rechizitoriu se arată că între inculpat și victimă a intervenit în anul 2012 un contract de împrumut, cel care a împrumutat banii fiind inculpatul. Ulterior, între cei doi au apărut neînțelegeri legate de restituirea sumei împrumutate. Pe data de 3 februarie, partea vătămată a mers acasă la inculpat. Acesta din urmă a ieșit în curte și a început să se certe cu partea vătămată. De la ceartă până la bătaie nu a mai fost decât un pas, în materialul de trimitere în judecată arătându-se că inculpatul a lovit partea vătămată cu pumnii în zona feței, după care i-a dat un cap în gură. La audieri, inculpatul a recunoscut, dar a avut o explicație. El a spus că a fost lovit la rându-i pe partea vătămată atunci când încerca să o scoată pe aceasta din curte.
    Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani au mai trimis în judecată și doi frați din comuna Reghiu, pentru săvârșirea aceleiași faptei. Cei doi, Stelian și Iulian G., l-au bătut pe fostul concubin al mamei lor, după cum se arată în materialul de trimitere în judecată. Fapta a fost comisă pe data de 21 martie a.c., iar victima a avut nevoie de 14-16 zile de îngrijiri medicale pentru refacere. În rechizitoriu se arată că în ciuda faptului că mama bătăușilor s-a despărțit de partea vătămată, între ei a rămas o stare conflictuală. În ziua cu pricina, bărbatul bătut se afla pe o suprafață de teren, care se învecinează cu o bucată de pământ ce aparține fostei concubine. Inculpații, veniți la teren s-au apropiat de partea vătămată și au început să o lovească. Bărbatul bătut se constituie parte civilă în dosar. El a cerut daune de 50.000 lei. Pe lângă acești bani, inculpații mai au de achitat 2.344 lei către Spitalul Județean Focșani și 117 lei către Serviciul de Ambulanță Județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?