Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

GALERIE FOTO : Atletism – Atleții doamnei Rodica Pendus, cinci titluri de campioni județeni!


Antrenoarea Rodica Pendus, de la CS Unirea Focșani, cu cei 26 de mici atleți pe care îi pregătește pentru performanță, au reușit un adevărat tur de forță la etapa județeană a Campionatului național. Fiind prezenți în concurs la toate categoriil de de vârstă, sportivii doamnei Rodica au câștigat cinci titluri de campioni județeni, șase, de vicecampioni și șapte locuri III!
La viteză, la copii 3 – Emilian Marcu a urcat pe treapta a treia a podiumului, la 50 metri, la copii 2 – Elena Milea – pe locul II la 50 metri, Matei-Călin Sandu, pe locul 2 la 50 metri, la copii 1 – Darius Foca, pe locul II la 60 metri, Cosmin Vrabie, pe locul III la 60 metri, la juniori 2 – Sandra Mijalkovic, pe locul III la 60 metri. 
La aruncarea greutății, la copii 3 – Anton Bezverhnii a câștigat locul I, Maria Dulgheru, s-a clasat pe locul III, la copii 2 – Elena Milea, a fost pe locul I ca și Ștefan Serea, Mihai Jercan, pe locul II, Matei-Călin Sandu, pe locul III, la copii 1 – Alexandra Filimon, pe locul I, Darius Foca, pe locul III, Ana Tontu, locul II, la juniori 3 – Alexia Simescu, locul 3, Theodor Marcu, locul I și Vlad Olteanu, locul II.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?