Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

ULTIMA ORĂ! Gazele, oprite în Sud la 1850 de clienți casnici și non-casnici din cauza incendiului de la Monte Carlo


Distrigaz Sud Rețele aduce următoarele precizări privind sistarea alimentării cu gaze naturale în județul Vrancea :
În urma producerii unui incendiu produs astăzi, 9 martie, ora 13.30, în municipiul Focșani, pe Blvd. București, nr 15, la pensiunea Monte Carlo, Distrigaz Sud Rețele a luat măsura alimentării cu gaze naturale pentru pensiunea respectivă dar și în zona adiacentă pentru a evita riscul producerii unor evenimente nedorite pe următoarele străzi : București, Constructorului, Stadionului, Sudului, Echității, Soveja, Petru Emanoil, col. Vasilescu Nicolae, Unității, Cornel Coman, Mihai Viteazul.
În urma acestei situații sunt afectați circa 1850 de clienți casnici și non-casnici.
Echipele ISU sunt mobilizate în prezent pentru stingerea incendiului. Echipele Distrigaz Sud Rețele sunt mobilizate în teren să reia alimentarea cu gaze naturale pentru clienții afectati. Estimăm ca realimentarea cu gaze naturale se va face astăzi, 9 martie, începând cu ora 19.00.
În acest interval, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, rugăm clienții să verifice că aparatele de consum sunt închise, inclusiv aparatele automatizate și cele cu flacără de veghe.
În momentul în care se va face realimentarea cu gaz, în cazul în care clienții simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.
Dacă mirosul de gaze din încăperi persistă, în ciuda respectării acestor măsuri, clienții pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgență al Distrigaz Sud Rețele la numărul unic 021 9281.
Ne cerem scuze pentru inconveniențele create clienților noștri și le mulțumim pentru înțelegere.
Ramona Sararescu
Biroul de presă

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?