Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

GALERIE FOTO: Fotbal, Liga a III-a – Gazdele pot repeta victoria din Cupa României!

CSM Focșani 2007 – ACS Suporter Club Oțelul Galați astăzi, 8 noiembrie, ora 14:00, stadionul Milcovul

Fotbaliștii CSM Focșani 2007 și ACS Suporter Club Oțelul Galați se vor afla din nou față în față după meciul din Cupa României din 28 august când, pe Milcovul s-au impus gazdele. Dar după prelungiri, după ce la finalul primelor 90 de minute scorul era egal, 1-1. Gălățenii au jucat ca o echipă solidă, bine articulată, care joacă un fotbal plăcut ochiului, și valorifică situațiile favorabile pe care și le creează. Au condus cu 1-0 și au fost egalați aproape de final din lovitură de pedeapsă. În prelungiri două acțiuni blitz ale focșănenilor au făcut diferența și au stabilit că mai departe merg focșănenii care până la urmă au fost mai buni!

Am făcut această succintă trecere în revistă a acelei întâlniri pentru a reaminti fotbaliștilor focșăneni – aceiași de astăzi, că au capacitatea să se bată și astăzi pentru victorie. Important este să-și fi refăcut moralul, serios afectat în urma rezultatelor, cu certitudine, sub posibilități, din perioada începută cu egalul de la CSM Bacău. Echipa are resurse pentru a juca la victorie. Iar dacă o va obține în fața unei formații puternice, așa cum este cea a Oțelului Galați, înseamnă că revine pe drumul normalității, dacă nu pe cel proiectat la început de campionat. Pentru meciul de astăzi, nu se poate conta în Pasăre, în continuare în refacere, dar și pe Săpunaru, accidentat și pe Costin care ieri era programat pentru operație în urma accidentării din meciul cu Șomuz Fălticeni. Va reveni însă, în centrul apărării, Panaite, a cărui lipsă din teren la Rădăuți, din cauza suspendării, a cântărit mult în economia jocului din apărare al focșănenilor.

Alin Chița are la dispoziție suficient de mulți jucători din care poate alcătui o formulă care să joace la câștig. A lucrat intens și aplicat la antrenamente, a putut să cunoască cine și ce poate dintre fotbaliștii pe care îi are la dispoziție. Depinde de câtă inspirație are atunci când stabilește lotul pentru meciul cu ACS Suporter Club Oțelul Galați. Oricum suporterii așteaptă ca echipa lor favorită să repete și în campionat jocul – și victoria – din Cupa României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?