Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

A murit Roxana Dragomir, tânăra bolnavă de cancer care avea o fetiță de doar 4 luni


„Abia reușesc să-mi adun gândurile să pot relata ce s-a întâmplat. Roxana a decedat în urmă cu ceva timp. Din păcate, organismul ei nu a mai făcut față. În urmă cu 3 zile a intrat în comă, până astă-seară când a făcut infarct nemaiputând fi resuscitată. Nu am cuvinte să pot spune cât de rău ne pare. A fost o curajoasă până în ultimul moment! Nu se mai chinuie acum, este bine! Te iubim enorm Roxana! Vei rămâne tot timpul în inimile noastre! Să ne rugăm pentru odihna sufletului ei! Dumnezeu să te odihnească în pace!”.
    Este mesajul postat vineri seară, în jurul orei 22.30, pe pagina de Facebook – Ajutor pentru Roxana, creată special pentru a veni în sprijinul Roxanei Dragomir, tânăra bolnavă de cancer care avea o fetiță de doar 4 luni și care se afla într-un spital din Turcia.
    Monitorul de Vrancea a relatat cazul ei pe 23 ianuarie anul acesta și a cerut sprijin oamenilor cu suflet mare – http://www.monitorulvn.ro/index.php?pn=2&idn=70873529.
    Pentru vrânceanca Roxana Dragomir, împlinirea vârstei de 26 de ani a însemnat, simultan, întâlnirea cu Raiul și Iadul. Totul s-a întâmplat în ianuarie anul trecut când, la patru luni după ce a trăit suprema fericire de a afla că este pe cale să devină mamă, medicii au descoperit că o banală durere la un genunchi ascunde, de fapt, cancerul. Într-o singură clipă, viața acestei tinere, a soțului ei și a întregii lor familii s-a întors pe dos. 
Sfâșiată de incertitudini, de spaime inerente, de dureri trupești și sufletești, Roxana și-a iubit, însă, micuța din pântec mai mult decât orice pe lume și a decis ca la întrebarea medicilor: „Ce alegi? Pe Maya sau viața?”, să aleagă. Să aleagă fără urmă de îndoială sau nesiguranță, dragostea ei supremă: viața micuței sale! Și i-a dat viață! Câteva clipe, atât a putut să o vadă, să o strângă la piept, să-i mângâie mânuțele, fețișoara… Câteva clipe doar pentru ca apoi, după ce fetița a fost pusă în incubator, medicii s-o trimită pe Roxana la un alt spital decât cel în care a născut, unde i-a fost amputat un picior… Și dacă chinul s-ar fi terminat aici, ce bine-ar fi fost… Într-o noapte, Roxana a simțit că nu mai poate respira. A urmat o nouă internare, alte analize și investigații, iar la final, un alt diagnostic: cancer. Metastaze pulmonare. Așa că a plecat de urgență în Turcia, la un spital unde a făcut ședințe de chimioterapie.
    Din păcate, totul a fost în zadar.
Dumnezeu s-o odihnească! Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei și prietenilor.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?