Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Braziliancă dusă de polițiști la Psihiatrie, după ce a făcut scandal la Serviciul pentru Imigrări


O femeie de origine braziliană s-a ales cu dosar penal, marți, după ce a aruncat cu un bolovan într-o autospecială a Poliției Rutiere. Purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, subcomisar Bogdan Toader, ne-a declarat că femeia fusese la Serviciul pentru Imigrări Vrancea, pentru a-și rezolva unele probleme în legătură cu șederea în România. A plecat nervoasă de acolo, iar câteva minute mai târziu s-a răzbunat pe mașina poliției. „A aruncat cu un bolovan într-o autospecială a Poliției Rutiere, un VW Polo. S-a întocmit dosar penal pentru distrugere”, a precizat subcomisar Bogdan Toader.
Potrivit unor surse, marți, după ce a ieșit de la Serviciul pentru Imigrări Vrancea, brazilianca, ce ar avea și ceva probleme psihice, a intrat în curtea IPJ Vrancea, a luat de pe jos un bolovan și l-a aruncat în portiera unui VW Polo al Poliției Rutiere. Ea a fost văzută de agenți, care au luat-o imediat la întrebări. În cele din urmă, a fost dusă la Poliția Municipiului Focșani pentru audieri, unde i s-a adus la cunoștință că pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru distrugere.
Surse din cadrul poliției spun că femeia ar fi făcut scandal la Serviciul pentru Imigrări și cu trei zile înainte de acest incident. Atunci, ea a fost dusă de un echipaj de poliție la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean, unde medicii au consultat-o, apoi i-ar fi recomandat să se interneze. Potrivit unor surse oficiale, brazilianca ar fi făcut scandal și la Secția de Psihiatrie, după care ar fi refuzat să se interneze. Aceleași surse ne-au spus că ea ar fi căsătorită cu un cetățean italian, dar ar dori să obțină cetățenia română.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?