Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

VIDEO și GALERIE FOTO : Defilare a starurilor pe covorul roșu de la Globurile de Aur într-o atmosferă însorită


Prognozele care anticipau ploi și vânt puternic duminică la Hollywood, unde va începe în mai puțin de o oră ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, care deschid seria premiilor din industria americană de film, s-au dovedit a fi nefondate, relatează Reuters.
Astfel, scrie agenția britanică de știri, actrițele care au ajuns mai devreme la locul ceremoniei, precum Amy Adams, Natalie Portman și Octavia Spencer, din „Hidden Figures” au putut păși pe covorul roșu fără a-și face griji că ploaia le va strica coafurile sau rochiile.

Amy Adams, nominalizată pentru cel mai bun rol feminin într-o dramă cu rolul din „Arrival” a venit la hotelul Beverly Hilton într-o rochie mulată cu paiete, în timp ce Octavia Spencer a optat pentru un smoching negru.

Natalie Portman, însărcinată cu al doilea copil, a venit la ceremonie cu o rochie specifică anilor ’60 galbenă, cadrilată, și a povestit pe covorul roșu că a vizionat „ore de imagini de arhivă” cu fosta primă doamnă Jacqueline Kennedy pentru a se conecta emoțional cu personajul din drama „Jackie”.

Musicalul „La La Land” și dramele „Moonlight” și „Manchester by the sea” conduc în topul nominalizărilor pentru Globurile de Aur.

Potrivit Reuters, Globurile de Aur ar putea reprezenta un prilej de revenire în prim-plan pentru Mel Gibson, care candidează la categoria cel mai bun regizor cu filmul „Hacksaw Ridge”.

„S-ar putea să fie un moment mare de revenire în atenție pe care Globurile ar putea să vrea să-l prezinte. Nu aș fi surprins să-l văd pe Mel ridicând premiul pentru cel mai bun regizor”, a declarat Pete Hammond, editorialist pentru site-ul Deadline.com. „Asta ar fi în conformitate cu cea au făcut Globurile de Aur în trecut — adică au onorat nume mari”, a adăugat Hammond, amintind de Globul de Aurd surpriză acordat anul trecut lui Sylvester Stallone. Spectacolul de trei ore de duminică va fi prezentat de Jimmy Fallon, gazda emisiunii „The Tonight Show” de pe NBC. „Sper să-i am invitați pe cei din public săptămâna viitoare, așa că voi fi puțin nervos, dar totul va fi în spiritul bunei dispoziții și știu cât de departe pot merge”, a declarat Fallon pentru Hollywood Reporter înainte de ceremonie.
Potrivit unei surse citate de AFP, Fallon ar urma să înceapă spectacolul cu o parodie a „La La Land”, împreună cu Nicole Kidman. Viola Davis („Fences”) și Natalie Portman („Jackie”) sunt două dintre actrițele percepute drept favorite să plece acasă cu Globuri de Aur, în timp ce Meryl Streep va primi un premiu pentru întreaga activitate. Decernate de Asociația presei străine de la Hollywood, Globurile de Aur răsplătesc și producțiile de televiziune, iar printre cele premiate în acest an ar putea fi „Westworld” și „Mr. Robot”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?