Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Un tânăr de 17 ani vindea în Sud 1800 de petarde


În data de 28.12.2016, jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil au surprins în flagrant două persoane în timp ce comercializau diferite articole pirotehnice pe raza municipiului Focșani.
       În cartierul Sud din municipiul Focșani jandarmii vrânceni au surprins în flagrant pe numitul N.G. cu vîrsta de 17 ani, domiciliat pe raza municipiului Focșani în timp ce oferea spre vânzare, fără a deține documente de proveniență și fără a fi autorizat în acest sens, 1800 bucăți articole pirotehnice (petarde).
       În aceeași zi pe Bulevardul Independenței au surprins în flagrant pe numitul R.M.I. în vârstă de 28 ani, domiciliat în municipiul Focșani în timp ce oferea spre vânzare, fără a deține documente de proveniență și fără a fi autorizat în acest sens, diferite articole pirotehnice. În urma efecutării percheziției corporale asupra acestuia au fost descoperite 547 bucăți articole pirotehnice.
                 În cele două cazuri jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, prevăzute de Legea 126/1995, art. 37, lit. a. Documentele și articolele pirotehnice au fost predate Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul  I.P.J. Vrancea.

                Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?