Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

ULTIMA ORĂ! GALERIE FOTO: O învățătoare, mama acesteia și o altă femeie, implicate într-un grav accident! Mașina în care se aflau s-a răsturnat de pe un pod


Un grav accident de circulație s-a petrecut astăzi în jurul orei 12.30 în comuna Răcoasa, satul Gogoiu. O femeie și-a pierdut viața iar alta a fost rănită după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat de pe un pod în apele reci ale râului care trece prin zonă. Conform polițiștilor, femeia rănită s-ar fi aflat la volanul autoturismului și din cauza vitezei a lovit capul de pod, moment în care nu a mai putut redresa mașina. 
Conform primarului din Răcoasa, femeia care a murit ar fi o învățătoare din Panciu pensionată anul trecut.
Primarul ne-a mai spus că în mașină erau trei femei. Una dintre femeile rănite este în stare foarte gravă, fiind resuscitată la fața locului. Victimele au fost preluate de două ambulanțe, una de la Focșani și una de la Panciu, a mai spus primarul Vladimir Păun.
UPDATE! Conform medicului Vitalie Bețișor, directorul SAJ Focșani, persoana decedată este mama învățătoarei. Învățătoarea a fost resuscitată la fața locului, fiind în stop cardio respirator. Ea a mai făcut un stop cardio respirator în ambulanță, medicii nefiind siguri de șansele de supraviețuire. De asemenea, o a treia femeie este rănită.
UPDATE2! Din păcate, și învățătoarea a decedat la Spitalul Județean, conform informațiilor primite de la purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, subcomisar Bogdan Toader.

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?