Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

ULTIMA ORĂ! Daniel Gongu: Nicu Tănase mi-a propus ca fratele meu să semneze adeziune la PNL și Sala Polivalentă va rămâne la DJST!


Directorul DJST Vrancea, Daniel Gongu, a declarat astăzi, într-o conferință de presă că joi, 22 decembrie, într-o întâlnire care a avut loc la ora 10,30, la restaurantul Champions, consilierul local PNL Neculai Tănase i-a propus un troc ce semăna a șantaj: consilierul independent Emanuel Gongu, fratele directorului DJST Vrancea, să semneze adeziune la PNL și, în consecință, proiectul de hotărâre pentru trecerea Sălii Polivalente la Consiliul Local va fi respins cu sprijinul consilierilor liberali. „Mi-a dat termen de răspuns ora 14,30, pentru că urma să informeze la București! Pe loc i-am spus că nu pot vorbi în numele fratelui meu, dar că în proporție de 99,99 la sută Emanuel Gongu nu va semna nici o adeziune. Este independent și așa va rămâne! Familia Gongu nu este de vânzare!”, mi-a spus ulterior conferinței de presă Daniel Gongu, directorul DJST Vrancea. 
Am dorit un punct de vedere al consilierului Neculai Tănase care însă nu răspuns apelurilor telefonice. În virtutea dreptului la apărare într-o asemenea împrejurare, așteptăm în continuare opinia consilierului acuzat că a încercat să schimbe compoziția politică a Consiliului Local prin oferirea de susținere pentru păstrarea apartenenței actuale a Sălii Polivalente!
UPDATE! Nu am obținut un punct de vedere al consilierului local Neculai Tănase. Avem, însă, reacția purtătorului de cuvânt al PNL Vrancea, Cristi Irimia: „PNL nu comentează afirmațiile unei persoane despre întâlniri într-un cadru neoficial!”.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?