Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

ULTIMA ORĂ! A murit medicul Gheorghe Bercea, fost director al CAS Vrancea și al Spitalului Adjud


Doctorul Gheorghe Bercea s-a stins din viață la Spitalul din Adjud, pe care l-a condus timp de 18 ani, până în februarie 2015 când și-a dat demisia din cauza unor probleme de sănătate. „Mi-am dat demisia din cauza unor probleme de sănătate, dar rămân șeful Secției de Chirurgie și chirurg în acest spital. Problemele de sănătate nu mi-au mai permis”, ne-a declarat la momentul demisiei medicul Gheorghe Bercea, care a fost și director al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Vrancea.
El a suferit un transplant de ficat, urmat de multiple complicații, având ambele picioare amputate, diabet, insuficiență renală, arteriopatie.
Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndoliate!
UPDATE! „În această dimineață, după o lungă suferință,  l-am pierdut pe domnul doctor Bercea Gheorghe, un reprezentant de seamă al medicinii vrâncene. (…) L-am cunoscut pe domnul doctor  în ambele ipostaze, atât ca și  medic, cât ca și director de spital. În calitate de medic a fost aproape de pacienții domniei sale, interesându-se permanent de soarta acestora. În funcția de manager și-a manifestat continuu dorința de îmbunătățire a serviciilor medicale, cât și de dotare a spitalului cu aparatură de ultimă  generație, obiective pe care le-a realizat, în mare masură. Prin pierderea domniei sale,  corpul medical suferă o grea lovitură. Din partea colegilor, a intregului colectiv al spitalului municipal Adjud, transmitem soției, cât și întregii familii sincere condoleanțe”, a declarat dr. Ciprian Bârgu, manager al Spitalului Municipal Adjud.
Înmormântarea va avea loc duminică, la cimitirul din Adjud. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?