Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Directori și directori adjuncți noi la mai multe școli din județ


Conducerea Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vrancea a detașat pe funcțiile de director sau director adjunct de unități de învățământ mai multe cadre didactice. Noii directori, 38 la număr, își vor intra în funcții din data de 9 ianuarie 2017.
Astfel, la Școala nr. 3 Focșani, funcția de director va fi ocupată de Florin Tudosă, iar cea de adjunct de Dumitra Bîlcan, în timp ce la Școala Gimnazială Ion Bazgan din Focșani va fi directoare Alina Dima. La Școala Angela Gheorghiu Adjud noul director este Gheorghe Bâlcan, în timp ce Elena Năstac va fi director la Școala Gimnazială Mihail Armencea din aceeași localitate.
La Colegiul Tehnic Valeriu D. Cotea din Focșani director adjunct va fi Nicolae Coman, în timp ce profesoara Emilia Nicoleta Costache va fi director adjunct la Liceul Tehnologic Eremia Grigorescu din Mărășești. Gabriela Marin va fi noua directoare a Liceului Tehnologic din Odobești, iar la Liceul Teoretic Duiliu Zamfirescu, din aceeași localitate, profesoara Amalia Rusu va fi director adjunct din data de 9 ianuarie. La Colegiul Tehnic Auto Traian Vuia din Focșani director va fi profesorul Eugen State, iar adjunct Raluca Mohonea. La Liceul Tehnologic Alexandru Ioan Cuza din Panciu funcția de director va fi ocupată de profesoara Teodora Pîrlea.
Și Clubul Sportiv Școlar de Gimnastică Focșani va avea un nou director, în persoana antrenoarei Daniela Trandafir.
Lista completă cu noii directori și directori adjuncți AICI.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?