Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Cupa iernii la tenis de masă, la Liceul G.G. Longinescu


Liceul Tehnologic G.G. Longinescu din Focșani a fost gazda celei de-a treia ediții a „Cupei Iernii” la tenis de masă, destinată elevilor de liceu. Întrecerea sportivă a fost una pe măsură și a adunat la start elevi din unitățile liceale din Municipiul Focșani.
Conform datelor furnizate de Cătălin Danciu, directorul Liceului G.G. Longinescu, prima poziție pe podium a fost ocupată de elevul Eduard Buică de la Colegiul Tehnic de Transporturi Auto Traian Vuia Focșani, pe locul II s-a clasat Sebastian Popa de la Colegiul Tehnic Valeriu D. Cotea, iar locul III a fost adjudecat de Costel Răuță de la Liceul Tehnologic G. G. Longinescu. De asemenea, au fost acordate și mențiuni, după cum urmează: locul IV Andrei Valentin de la Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi, locul V Mihai Damian de la Colegiul Național Unirea și locul VI Sorin Losneanu de la Liceul de Artă.
„Le mulțumesc tuturor celor care au participat, le doresc multă sănătate, să aibă putere de muncă în noul an și să participe și la alte manifestări pe linie de sport, pe care unitatea noastră le va organiza. Colegilor mei de educație fizică le transmit un sincer «La mulți ani!»”, a spus Cătălin Danciu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?